930X122 MAIA

city manager

LUCREȚIU TUDOR VA FI CITY MANAGERUL PITEȘTIULUI

În octombrie, Consiliul Local Pitești a aprobat proiectul care prevedea înființarea unei funcții de administrator public (city manager) la nivel de municipiu. Codul Administrativ îi permite primarului să numească o persoană în această funcție.

Citiți și: CÂT POATE FI ȚINUTĂ „ÎN ȘAH” ÎNLOCUREA LUI LUCREȚIU TUDOR ÎN CL PITEȘTI. CE SPUNE CRISTIAN GENTEA

Amănunte, AICI!

Astăzi, Cristian Gentea a anunțat că city managerul Piteștiului va fi Lucrețiu Tudor, fostul șef al Finanţelor Publice Argeş (conferința de presă, LIVE, AICI!).

Citiți și: VIDEO: IONICĂ I-A FĂCUT CADOU LUI GENTEA UN ADMINISTRATOR PUBLIC CARE SĂ-L SCUTEASCĂ DE BĂTĂILE DE CAP CU VICEPRIMARII

„Începând de luni, Piteștiul va avea city manager. Va fi Lucrețiu Tudor! Astăzi își va da demisia din funcția de consilier local” a spus primarul.

„Numirea în funcție a administratorului public se face prin dispoziția primarului, care are ca anexă un contract de management. Contractul de management se încheie între primar și administratorul public, pe durată determinată, care nu poate depăși durata mandatului primarului”, se arată în proiectul adoptat în octombrie .

În baza contractului de management, administratorul public poate îndeplini atribuții de coordonare a unor compartimente ale aparatului de specialitate sau a serviciilor publice de interes local.

Primarul poate delega către administratorul public, în condițiile legii, calitatea de ordonator principal de credite

 

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Sanda M spune:

    PSD-ist de mic acesta beizadea, pus director la finanțe în trecut tot de PSD, fiu al fostului director de la teatrul Davila.

  • Sorin spune:

    Doamna Cristina Stancu va nu rugam sa ne ajutați sa găsim CV-ul acestui om valoros ca noi nu l-am găsit. Veniți cu o completare la stire. Cititorii acestui site va mulțumesc!

  • victor spune:

    Si cu ce o sa se ocupe acest City manager??!!!! Primarul a obosit deja?! El in cazul asta ce dumnezeului mai face??!
    Functii inventate pentru clientii PSD!
    Zici Gentea,Ionica ,Pendiuc…toti la fel!

  • Andrei spune:

    Toate partidele aceeași mizerie . Poate omul este bine pregătit pentru funcția asta. De ce nu ii acordam o șansa? Doar pentru ca nu este pe placul redacției.

  • Bujie spune:

    Este NUMIT politic! Nu merge pe „poate”. Fara examen, un astfel de individ este doar un politruc pus acolo ca sa semneze hartiile escrocilor care conduc Primaria! Aceeasi gasca de politruci care au devalizat banul public in ultimii 30 de ani este tot acolo din cauza incapatanarii unei populatii ignorante sa-i voteze. Imbecilitatea consta in vaicareala ulterioara : „suntem saraci iar astia s-au imbogatit!” „Astia” fiind aceiasi!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3