Donaris 930 x 122

finanțe argeș

UN NOU ȘEF LA FINANȚE PUBLICE ARGEȘ

Un nou șef la Finanțe Publice Argeș. Lucrețiu Tudor va ocupa, din nou, funcția de șef al Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș.

Citiți și: Finanţe Argeş: În ce condiţii se aplică TVA de 5% la locuinţe

Potrivit ordinului nr. 1744 din data de 28 iunie 2019 a președintelui ANAF, ”domnului Lucrețiu Ioan Tudor i se deleagă exercitarea atribuției funcției publice de conducere vacante de șef administrație la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș – Direcția Generală a Finanțelor Publice Ploiești”.

Tudor va ocupa funcția în perioada 1 iulie – 6 decembrie 2019, potrivit aceluiași ordin.

Citiți și: Finanţe Argeş anunţă: Termen limită pentru declararea şi plata impozitelor

Lucrețiu Tudor a mai ocupat, interimar, funcția de șef al Finanțelor Publice argeșene. În luna februarie a acestui an, a fost înlocuit cu Dumitru Braia.

La momentul respectiv, deși susținut de PSD Argeș, lui Tudor nu i-a mai fost prelungit mandatul, Braia fiind numit șef în locul său de către conducerea centrală a instituției.

Schimbarea lui Lucrețiu Tudor a provocat atunci nemulțumiri în rândul PSD-iștilor argeșeni. În semn de protest, Cristian Gentea amenințase cu demisia din postul de președinte executiv al PSD Argeș.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441