930×122 CAPRA 5

finanțe argeș

UN NOU ȘEF LA FINANȚE PUBLICE ARGEȘ

Un nou șef la Finanțe Publice Argeș. Lucrețiu Tudor va ocupa, din nou, funcția de șef al Administrației Județene a Finanțelor Publice Argeș.

Citiți și: Șef nou la Spitalul Județean de Urgență din Pitești

Potrivit ordinului nr. 1744 din data de 28 iunie 2019 a președintelui ANAF, ”domnului Lucrețiu Ioan Tudor i se deleagă exercitarea atribuției funcției publice de conducere vacante de șef administrație la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș – Direcția Generală a Finanțelor Publice Ploiești”.

Tudor va ocupa funcția în perioada 1 iulie – 6 decembrie 2019, potrivit aceluiași ordin.

Citiți și: Șefă nouă la Finanțele Argeș

Lucrețiu Tudor a mai ocupat, interimar, funcția de șef al Finanțelor Publice argeșene. În luna februarie a acestui an, a fost înlocuit cu Dumitru Braia.

La momentul respectiv, deși susținut de PSD Argeș, lui Tudor nu i-a mai fost prelungit mandatul, Braia fiind numit șef în locul său de către conducerea centrală a instituției.

Schimbarea lui Lucrețiu Tudor a provocat atunci nemulțumiri în rândul PSD-iștilor argeșeni. În semn de protest, Cristian Gentea amenințase cu demisia din postul de președinte executiv al PSD Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90