EcoMoto 930×122

finanțe argeș

Mașină „trăsnet” scoasă la vânzare de Finanțe Argeș

Mașină „trăsnet” scoasă la vânzare de Finanțe Argeș.

Citiți și: Schimbări cruciale în vânzarea de mașini. Document obligatoriu!

Fiscul argeșean a publicat astăzi un anunț în vederea valorificării prin licitaţie a unui bun sechestrat. Este vorba despre un autoturism MINI COOPER, an de fabricație 2011.

Bunul este liber de sarcini.

Citiți și: Atenție! Au fost introduse noi reguli pentru vânzarea mașinilor

Licitația va avea loc în ziua de 1 aprilie a.c., începând cu ora 11, la sediul A.J.F.P. Arges, Bld. Republicii, nr. 118, Mezanin 2, Camera 2.

„Pretul de evaluare sau de pornire a licitatiei este de 31.034 lei, fără TVA. Invitam pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri sa instiinteze despre aceasta organul de executare, inainte de data stabilita pentru vanzare. Cei interesati in cumpararea bunurilor sunt invitati sa se prezinte la termenul de vanzare la locul fixat in acest scop si pana la acel termen sa prezinte oferte de cumparare”, transmite ANAF.

Mai multe detalii, AICI  – Anunț AJFP Argeș.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90