NOR CURIER 930X122

apartament

Focar de infecție! Zeci de locatari în pericol

Un administrator din Pitești a descoperit într-unul din blocurile pe care le administra un adevărat focar de infecție.

Citiți și: Arși la buzunare: Amenzile sunt cuprinse între 1000 – 2000 de lei!

În blocul 1, de pe strada Turda, din cartierul Banat, două surori și-au transformat căminul într-o adevărată groapă de gunoi. Este vorba despre un apartament în care locuiau două femei în vârstă.

Una dintre femei a murit în urmă cu o lună. După spusele surorii sale, aceasta ar fi fost cea care a reuşit în ultimii ani să strângă munți de gunoie în locuinţă. Apartamentul arată într-o stare deplorabilă.

Citiți și: Stai la bloc? Primești amendă usturătoare dacă nu respecți această regulă!

Imaginile sunt greu de privit, iar situația este cu atât mai dramatică cu cât, zeci de locatari sunt puși în pericol din cauza focarului de infecție creat aici.

 

Descoperirea macabră a fost făcută de administratorul blocului, Alex Sybinschi, atunci când acesta desfășura o acțiune de dezinsecție în clădire. Tot administratorul a convins-o pe femeia, în vârstă de 67 de ani, care este și singurul proprietar rămas în viață, să meargă la un azil.

Ulterior, s-a realizat și dezinfecția, dar și dezinsecția apartamentului cu pricina.

Operaţiunea de igienizare a locuinței va continua, mormanele de gunoaie urmând să fie strânse.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90