NOR CURIER 930X122

politia

FORŢE NOI ÎN POLIŢIA ARGEŞ!

14 polişişti din Argeş au depus astăzi jurământul de credinţă în cadrul festivității care s-a desfășurat astăzi în sala de şedinţe a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

În prezenţa subprefectului judeţului Argeş Emilian Dragnea, a şefilor de structuri din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, a şefilor de subunităţii şi a reprezentanţilor organizațiilor sindicale, aceştia au depus jurământul de credinţă faţă de patrie.

Festivitatea a fost deschisă de şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, chestorul Ionel Ispir.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Ceremonialul s-a încheiat cu felicitarea noilor poliţişti de către şeful Inspectoratului.

 

În județul Argeș, 8 poliţiste şi 6 poliţişti au promovat concursul pentru ocuparea unor posturi de agenţi prin încadrare din sursă externă, organizat de Inspectoratul General al Poliţiei Române la data de 14 mai a.c.

Începând din 25 iulie, timp de trei luni de zile, noii poliţişti vor participa la cursul de iniţiere în carieră, un curs de pregătire intensivă. În acest timp vor fi instruiţi de profesori şi poliţişti specializaţi din cadrul Centrului de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor „Nicolae Golescu” Slatina.

După finalizarea cursului de iniţiere în cariera de poliţist, pentru 3 luni se vor afla în responsabilitatea unui coleg cu experienţă, care le va arăta ce presupune munca de poliţie, iar din acel moment vor avea şi dreptul folosirii armamentului din dotare.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90