930 x122 grota rece

bascov

FURTURI ÎN SERIE ÎN ARGEȘ

Furturi în serie în Argeș. Polițiștii din Drăganu și Lunca Corbului au continuat ancheta în opt cauze penale având ca obiect mai multe infracțiuni de furt calificat, stabilind ca posibil autor pe un tânăr de 19 ani din Bascov.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

Individul este bănuit că în perioada 6 octombrie-9 noiembrie 2018 ar fi comis opt furturi din locuințe și din autoturisme în comunele Lunca Corbului, Cuca, Morărești, Cotmeana și Drăganu, cauzând un prejudiciu de circa 16.500 de lei.

Au fost recuperate bunuri în valoare de aproximativ 14.500 de lei, bunuri care le-au fost restituite părților vătămate.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Este vorba de un prejudiciu recuperat în urma perchezițiilor care au avut loc în mai multe localități din Argeș la începutul săptămânii trecute. Subiectul pe larg, AICI.

„Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale”, informează Biroul de presă al Poliției Argeș. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90