930 x122 grota rece

loc de joaca

Găuri, mizerie și neglijență într-un loc de joacă din Craiovei

Peisaj dezolant la un loc de joacă din cartierul piteștean Craiovei. Găuri în asfalt și gunoaie aruncate.

Citiți și: S-a întâmplat ceva fantastic în Nord! Are legătură cu viitorul super-complex

Părinții nu sunt deloc mulțumiți de modul cum arată parcul, cea mai mare problemă fiind curățenia, mai exact lipsa acesteia, de cele mai multe ori.

Citiți și: Pitești. Bătaie de joc în Lunca Argeșului! Comportament scandalos!

Indignat de modul în care a ajuns să arate locul de joacă situat între blocul turn 25 și blocul 24, din cartierul piteștean Craiovei, un părinte ne-a scris pe pagina oficială de Facebook ePitești.ro, pentru a face cunoscută situația.

Coji de semințe, gropi în asfalt, sticle, pet-uri și doze de bere printre leagăne și tobogane. Acesta este peisajul cu care sunt întâmpinați copiii atunci când vin să se joace.

Părintele speră ca autoritățile abilitate să se sesizeze și să ia mai multe măsuri în ceea ce privește supravegherea acestor locuri de joacă dedicate copiilor.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Lumi spune:

    Cu gaurile in asfalt ok …Sunt de acord dar cu gunoaile nu …… parintii ar trebuii sa stranga dupa copii (anumiti parinti)

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90