SMART KIDS 930X122

loc de joaca

Găuri, mizerie și neglijență într-un loc de joacă din Craiovei

Peisaj dezolant la un loc de joacă din cartierul piteștean Craiovei. Găuri în asfalt și gunoaie aruncate.

Citiți și: Pericol uriaș! Un urs a dat târcoale unui loc de joacă plin cu copii!

Părinții nu sunt deloc mulțumiți de modul cum arată parcul, cea mai mare problemă fiind curățenia, mai exact lipsa acesteia, de cele mai multe ori.

Citiți și: Loc de joacă pentru copii, nou-nouț, în Pitești

Indignat de modul în care a ajuns să arate locul de joacă situat între blocul turn 25 și blocul 24, din cartierul piteștean Craiovei, un părinte ne-a scris pe pagina oficială de Facebook ePitești.ro, pentru a face cunoscută situația.

Coji de semințe, gropi în asfalt, sticle, pet-uri și doze de bere printre leagăne și tobogane. Acesta este peisajul cu care sunt întâmpinați copiii atunci când vin să se joace.

Părintele speră ca autoritățile abilitate să se sesizeze și să ia mai multe măsuri în ceea ce privește supravegherea acestor locuri de joacă dedicate copiilor.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail [email protected] și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

 

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Lumi spune:

    Cu gaurile in asfalt ok …Sunt de acord dar cu gunoaile nu …… parintii ar trebuii sa stranga dupa copii (anumiti parinti)

570 X 90 CUMPANA 3