930 x122 grota rece

concurs

„GENERALUL” TUDOSOIU: „ÎN ȘCOLI SUNT INTERZISE CONCURSURILE PE BANI”

Astăzi, în cadrul conferinţei de presă organizată de Inspectoratul Şcolar Argeş, inspectorul general Dumitru Tudosoiu a adus în discuţie concursul privat „Lumina Math”, desfăşurat recent la Universitatea din Piteşti. Tudosiu a fost ferm, exprimându-se împotriva organizării concursurilor pe bani.
„Şcoala nu este un agent economic pentru fundaţii, asociaţii şi alte organizaţii care vor să organizeze concursuri sau să vândă auxiliare şi alte materiale didactice. Trebuie să se facă clar o diferenţiere între ce vor să facă alţi factori şi ce face Ministerul Educaţiei strict în sistem. Nu vom tolera niciodată de aici încolo această umilire a elevilor şi a părinţilor! Nu este normal şi nu este sănătos şi eficient să porţi părinţii pe drumuri, să îi ţii ore întregi pe la uşa sălii de clasă, să primeşti nişte bani pentru organizare, să nu tai nicio chitanţă, să nu ai o justificare legală pentru banii pe care iai cheltuit acolo!
Nu vreau să aduc acuze, nu sunt în poziţia în care un şef de instituţie să acuze o entitate privată pentru lucrurile desfăşurate. Îmi pare foarte rău că foarte mulţi părinţi au avut de suferit şi trebuie să înţeleagă că noi oferim servicii de calitate prin organizarea noastră. Nu voi tolera, nici nu am tolerat şi nici nu voi tolera să vină oricine din altă zonă decât cea a Educaţiei cu scopul declarat sau mai puţin declarat de a obţine foloase materiale pe spatele muncii profesorului, a copiilor şi eventual să arunce imaginea Inspectoratului în dizgraţie publică. Din partea noastră a fost interzis acest concurs.”, a declarat Dumitru Tudosoiu, care le-a sugerat părinţilor să participe la cele 110 concursuri organizate fără taxe în judeţul Argeş.
Despre scandalul privind concursul „Lumina Math” puteţi afla amănunte aici: http://epitesti.ro/stiri/lumina-math-o-bataie-de-joc-inspectoratul-scolar-se-spala-pe-maini/.
 
 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90