New Profesional Consult 930 x 122

cristian gentea

Gentea, revoltat: „Nimeni nu respectă nimic! Am măturat pe jos cu Poliția Locală!”

Pe 13 mai, Primăria Municipiului Pitești a decis montarea de indicatoare rutiere cu semnificația „Oprire interzisă” și plăcuțe adiționale „Ridicare autovehicule”, pe Calea Craiovei, tronsonul cuprins între Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Argeș și Pasaj „Maria Teiuleanu”. Subiectul pe larg, AICI: Atenție, șoferi! Amendă și ridicarea mașinii.

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

Deși au trecut trei luni de la adoptarea acestei măsuri menite să fluidizeze traficul rutier din zonă și să sporească siguranța, nu mare ne-a fost mirarea să realizăm că, din nou, regulile au fost făcute să fie încălcate.

Nimeni nu respectă noile indicatoare rutiere, iar polițiștii locali nu iau atitudine în acest sens.

Citiți și: Spectacol total! Eveniment de excepție la Pitești!

Reamintim că, șoferii care încalcă regulile ar trebui să se aleagă cu o amendă usturătoare, dar și cu ridicarea mașinii.

În legătură cu această situație, ePitești a luat legătura cu edilul Cristian Gentea, pentru transmiterea unui punct de vedere oficial.

Acesta se declară de-a dreptul revoltat atât pe șoferii care încalcă regulile fără pic de bun simț, dar și pe polițiștii locali care nu iau atitudine, astfel încât aceste așa zise abateri să înceteze să mai existe.

„Nimeni nu respectă nimic! Am măturat pe jos cu Poliția Locală!”, ne-a declarat primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea.

Foto descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

14 comentarii

  • Eleonora spune:

    Domnule primar,vă rugăm să mobilizați polițiștii locali în cartierul Trivale, unde în fiecare seară se strâng tineri needucați care fac gălăgie și mizerie pe lângă băncile din fața blocurilor, ex. bl. 53,54!Vă mulțumim!

  • Valimasi spune:

    La fel și langa banca ING din Trivale,la intersectia Frasinului cu Liberatii.Toti opresc „pentru 2 minute sa scot bani de la banca”,vizibilitate zero pt cei ce ies de pe Frasinului

  • Dumitrescu spune:

    Toate ciurucurile sunt angajate la poliția locală. Toți sunt rude intre ei, s-au tras unii după alții.Târziu ați început măturatul, domnule primar, dar lucrul ăsta manual trebuie să-l faceți și în primărie. Neamuri peste neamuri și aici și cunoașteți bine, că d-aia nu merge treaba. Accelerați măturatul, luați aspirator industrial.

  • Pe pasionatii de masini modificate, cei care trag rafale cu esapamentul, nu-i prinde nimeni? Chiar este normal sa faca atata zgomot, mai ales dupa ora 22?
    Ii rog pe pasionati sa se mute pe strada unde doarme taticul sau mamica lor, sa vada ce idioti au adus pe lume. Sau pe strazile unde locuiesc cei din politie, primarie,RAR.

  • Andrei spune:

    Domnule primar să trimiteți poliția locală și în nord pe strada ALEEA IONEL TEODOREANU unde se circulă ca pe autostradă, săptămâna trecută un șofer era să îmi spulbere copilul, oare ce așteptați să se întâmple o tragedie ? Vi se tot spune de acest lucru de un an și ceva, dar nu vă interesează

  • Gheorghe Lazar spune:

    Domnule primar, sa le transmiteti sa dea amenzi si pe la bazar, unde parcheaza unde au chef si cum au chef, nu doar sa treaca si sa se prefaca ca nu e nimic sau sa treaca doar la ore la care nu mai e nimeni pe acolo

  • Iulian spune:

    Domnule Primar dar cu balamucul de la scările Universității Pitești de pe strada Caporal Patru (cartier Frații Golești) ce facem ? In fiecare seara este dezmăț acolo, bere și semințe ca la balamuc, gălăgie, muzica, injuraturi…Poliția Locală vine și nu face nimic probabil sunt tot de-ai lor altfel nu înțeleg. Chiar nu se poate lua o măsură ? Avem copii mici, deranjează atâtea apartamente și nimeni nu face nimic de ani de zile.

  • Felicia spune:

    Tot așa și eu: scriu despre găștile care vin, beau, se și droghează cu vreun fum-două, apoi, sparg sticlele, urinează pe la colțul blocului sau în zonele mai întunecoase, lasă în urmă un peisaj apocaliptic! Țipă, urlă, vomită pe bănci… Este inadmisibil să se întâmple astfel de fapte, fără ca vreun jandarm sau polițist să îi ” deranjeze” pe huligani, măcar prin simpla prezență pe aleile cartierului (Craiovei)!!!
    Prin centrul orașului se mătură, sunt jandarmi care să amendeze pe cei cu biciclete sau trotinete electrice, dar în alte zone, nu vezi nici țipenie de jandarm: nici ziua, dar,mai ales, noaptea, dupa orele 24: 00 când începe paranghelia pe alei!

  • Ionut Tudoras spune:

    Strada Depozitelor este praf , sunt numai cratere si denivelari , iti rupi masina in doua .

  • Marian Ghita spune:

    Cred că ar trebui să începeți cu ordinea în Primărie!
    Mulți salariați, pile,neamuri ,să numai spun de nivelul de profesionalism!
    Reduceți efectivele, puneți oameni competenți și veți fi apreciat!Garantat!!!Succes!

  • Cetățean spune:

    Și în Centrul orașului Pitești e la fel. Piața Milea, lângă pasajul Magnolia, scările și pantele pentru persoane cu dizabilități, blocurile de pe Constantin Brâncoveanu și Maior Sontu persoane care beau și cerșesc, adolescenți pe biciclete care doar că nu dau peste tine, te amenință și insultă. Sunt protejați de politie.

  • Gil spune:

    Adică,in Pitești este dezastru!

  • Sorin spune:

    Cine e primar,si nu am inteles s a apucat de matura,foarte bine

  • Sorin spune:

    Adevărat cu privire la scările de pe Caporal Patru, numai balamuc și bețivi acolo, până târziu în noapte…va rugam luați măsuri.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA