Donaris 930 x 122

budeasa

Gingăraş a preluat conducerea Complexului Sportiv de la Budeasa

Fostul lider al UNPR Argeş, în prezent şef de departament naţional al acestui partid, Georgiu Gingăraş, a primit astăzi decizia de numire în postul de director executiv al Complexului Naţional Sportiv Budeasa.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Gingăraş are un mandat pe o perioadă de 6 luni. „Dacă se va organiza concurs, voi participa. Mă onorează şi mă obligă, deopotrivă, această funcţie, dar consider că am experienţa necesară pentru a-i face faţă şi a asigura sportivilor şi staff-urilor tehnice condiţii optime de pregătire”, declară Georgiu Gingăraş pentru ePitești.

Fost ministru al Tineretului şi Sportului, Gingăraş l-a înlocuit pe fostul director al Complexului, Mihai Boţilă, căruia la 31 decembrie 2013 îi expirase delegaţia. Boțilă a revenit pe postul de director adjunct.

Citiți și: Care pe care? BMW și Volkswagen, impact lângă Pitești

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3