930×122 CAPRA 5

parchetul de pe lângă judecătoria pitești

HOȚ DE MESERIE! SPARGERI ÎN SERIE ÎN PITEȘTI, ANCHETĂ FINALIZATĂ

Hoț de meserie! Spargeri în serie în Pitești, anchetă finalizată. Polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal care îl vizează pe un tânăr de 22 de ani, din Ludești (județul Dâmbovița), bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Pe 8 ianuarie 2019, tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că în perioada iulie-septembrie 2018 dâmbovițeanul ar fi pătruns prin efracție în cinci locuințe și în sediul unei societăți comerciale din Pitești, de unde ar fi furat diverse bunuri.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Individul ar fi furat din locuințe din Centru, Găvana, Războieni și Prundu și ar fi intrat prin efracție și într-un after school din zona Tudor Vladimirescu. Pe lângă bani, ar fi furat și obiecte pe care le putea valorifica repede: bijuterii, electronice mici (telefoane, tablete, laptopuri) sau parfumuri.

Prejudiciul, estimat la aproximativ 20.000 de lei, a fost recuperat aproape în totalitate și restituit persoanelor vătămate, precizează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de terminare a umăririi penale și trimitere în judecată.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90