Donaris 930 x 122

ion mînzînă

„Îl felicit pe Ion Mînzînă pentru investițiile record din Argeș”

Petre Daea: “Îl felicit pe Ion Mînzînă pentru investițiile record din județul Argeș și pentru că tot timpul este alături de producătorii agricoli!”

Citiți și: Mînzînă și-a depus oficial candidatura!

Comunicat de presă – PSD Argeș

Susținerea producătorilor autohtoni este prioritară pentru PSD, pentru că siguranța alimenatară a românilor este fundamentală, transmite PSD Argeș.

Citiți și: „Investim pentru siguranța traficului rutier din Argeș”

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost ieri împreună cu Petre Daea, fost ministru al Agriculturii, în Stoenești.

Acolo unde doi argeșeni ne arată că munca susținută, pasiunea și sprijinul din partea autorităților pot aduce plus valoare.

La Stoenești s-a deschis un Centru de Colectare a laptelui realizat de Marius Oancea prin programul de investiții din zona montană finanțat de MADR și a fost inaugurat Punctul Gastronomic Local Casa Tanti Maria din Stoenești.

Petre Daea: “Îl felicit pe Ion Mînzînă pentru investițiile record din județul Argeș și pentru că tot timpul este alături de producătorii agricoli!”

,,Împreună cu primarii noștri am depus eforturi pentru a asigura infrastructura necesară dezvoltării satului argeșean.

Și, grație programelor Guvernului Ciolacu, încep să se vadă și primele rezultate.

Aici, la Stoenești, avem două modele de succes în ceea ce înseamnă inițiativa privată și finanțările puse la dispoziție de ministerul Agriculturii.

Două exemple care ar trebui să îi motiveze și pe alți producători, iar pe noi să consumăm produse sănătoase și gustoase din Argeș”, a declarat Ion Mînzînă.

,,Președintele Ion Mînzînă este un om antrenat în câmpul muncii și atent la detalii. Vreau să îl felicit pentru performanța în administrație și investițiile record făcute în județul Argeș.

Sunt lucrări care se execută în fiecare localitate.

Îl felicit și pentru că tot timpul este alături de producătorii agricoli.„, a declarat Petre Daea, fost ministru al Agriculturii.

La cele două momente au fost prezenți și vicepreședintele CJ Adrian Dumitru Bughiu, președintele Comitet de masiv grupa de munți Făgăraș și membru al Consiliului Național al Muntelui, subprefecții Marius Pîrvu și Bogdan Minciunescu, precum și primarii din zona montană din Stoenești, Lerești, Musătești, Dâmbovicioara,Valea Mare Pravăț, Cetățeni, Vulturești, Hârtiești, Davidești și Brăduleț.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

4 comentarii

  • dorel spune:

    il felicit si eu pentru cele mai bune drumuri din tara, sunt tipla toate: demonstreaza ce om de mare caracter e, avem o industrie infloritoare si numa caini cu covrigi in coada.
    sa aiba atata sanatate cat a facut pentru judetu asta! amin!

  • Haiduc spune:

    Își apară interesele ca toți ceilalți, pozează in prinț cand in spate este vulpea.
    Se vede de la o posta, fiți serioși!

  • Silviu spune:

    Campanie…!!! „…circ și foame”

  • Laurențiu Gatejanu spune:

    De tot râsul! 😒😒😒

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90