930×122 CAPRA 5

bani

În februarie, acești salariați primesc bani mai mulți!

În februarie, acești salariați primesc bani mai mulți!

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Profesorii vor primi între 3% și 8,5% în plus la salariu în luna februarie, pentru ianuarie, în timp ce personalul nedidactic va avea creșteri de 10%, transmite antena3.ro.

„Atragem atenţia asupra unei situaţii îngrijorătoare: din cauza salariilor foarte mici din sistemul educaţional ne confruntăm cu o lipsă acută de cadre didactice calificate – foarte puţini tineri aleg să profeseze în sistemul de învăţământ, iar cei aflaţi la sfârşit de carieră aleg să se pensioneze.

Citiți și: Bani de la stat pentru elevi și studenți!

Totodată, în ultimii ani s-a ajuns la o situaţie revoltătoare: se constată o creştere alarmantă a numărului de cadre didactice necalificate din unităţile de învăţământ, în loc ca numărul acestora să scadă anual”, au transmis sindicaliştii, conform sursei citate.

Foto: Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Viorel Gancea spune:

    Scuzati… Vedeti ce salariu are un educator in 2022 sau un profesor… Nu avem ce plange.
    Si, la ce nivel a ajuns invatamantul fata de acum 30 ani, vai, vai.

  • Eleonora spune:

    Și unde mai pui că deja se antamează prin școli costul fotografiilor de 8 Martie, care pornesc dela 50 RON și ajung până la 75 RON. Sunt angajați și fotografi în sistemul de învățământ?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3