930×122 CAPRA 5

inaintari in grad

ÎNAINTĂRI ÎN GRAD LA ISU ARGEȘ

Astăzi, premergător ZILEI POMPIERILOR DIN ROMÂNIA, a fost o zi importantă pentru personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeș.

Citiți și: Argeș: Tineri grav răniți! O șoferiță, impact puternic cu o autospecială

În cadrul unei festivități specifice, au fost avansați în gradul militar următor, înainte de termen, doi ofițeri și șase subofițeri.

„A fost un prilej de bucurie şi de recunoaştere a meritelor celor care pe parcursul anilor, şi-au îndeplinit exemplar atribuţiile prevăzute de funcţiile pe care le deţin.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

Cadrele care au fost avansate, sunt următoarele:

– de la gradul de locotenent colonel la gradul de colonel, domnul Văduva Dragoș Cătălin ;

– de la gradul de căpitan la gradul de maior, domnul Berevoianu Marius;

– de la gradul de plutonier major la gradul de plutonier adjutant, domnii Stanciu Ștefăniță, Trică Marian, Enuș Laurențiu, Sima Georgian, Dobrin Florin-Gabriel și Istrate Ion.

Avansarea aduce o creştere a responsabilității, precum şi un nivel mai ridicat al standardelor în îndeplinirea misiunilor specifice”, precizează ISU Argeș.

Cu această ocazie, comanda inspectoratului, precum şi colegii le urează multă sănătate, putere de muncă şi tradiţionalul „La mai mare!”.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90