NOR CURIER 930X122

centenar

ÎNCĂ UN PITEŞTEAN CENTENAR! A FĂCUT 10 COPII ŞI ARE 19 STRĂNEPOŢI!

Primăria Piteşti va acorda în curând un nou titlu de „Piteştean Centenar” pentru un bărbat din cartierul Exerciţiu care a împlinit pe 24 iulie vârsta de 100 de ani.

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

Este vorba de Sebastian Marin, născut în comuna argeșeană Stolnici. El a lucrat toată viaţa la CFR, mai precis la Atelierele „Griviţa Roşie” din Bucureşti (vreme de 10 ani) şi la Depoul Piteşti (de unde s-a pensionat în anul 1975). S-a căsătorit în 1940, iar din căsătorie au rezultat 10 copii (dintre care mai trăiesc 7). Are 15 nepoţi, 19 strănepoţi şi 3 stră-strănepoţi.

În anul 2000 Sebastian Marin a primit una dintre primele „diplome de fidelitate” oferite de Primărie cuplurilor cu mai mult de 50 de ani de căsătorie neîntreruptă la activ. Bărbatul va primi din partea municipalităţii un tort, şampanie, albume cu Piteştiul şi suma de 1.000 de lei. (Foto: descopera.ro)

Citiți și: Dramele prin care au trecut acești părinți!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90