New Profesional Consult 930 x 122

ambulanta

UPDATE: Incendiu în Mălureni. A încercat să-și salveze casa și a rămas desfigurată

UPDATE: „A fost vorba de o casă prevăzută cu fânar. Au ars circa 500 kg de fân și acoperișul,  pe aproximativ 30 mp. Femeia, în vârstă de 44 de ani, s-a expus incendiului, posibil încercând să împiedice propagarea incendiului și a suferit arsuri de gradul 1 la nivelul feței, a primit îngrijiri medicale, iar ulterior a refuzat transportul la spital. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este coșul de fum deteriorat”, precizează ISU Argeș.

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

UPDATE: „O femeie a suferit arsuri pe aproximativ 40 % din suprafața membrelor superiore”, mai precizează ISU Argeș.

Un incendiu a  izbucnit marți dimineață la un fânar din Mălureni, satul Bădiceni. O persoană are nevoie de îngrijiri medicale.

Citiți și: Incendiu! Flăcări la o instituție importantă din Pitești

„O victimă cu posibile arsuri pe membrele superioare și la nivelul feței. Intervin pompierii cu două autospeciale de intervenție, iar in sprijin se deplasează și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulantă Județean”, precizează ISU Argeș.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90