New Profesional Consult 930 x 122

incendiu

Incendiu la un fânar din Bârla. Două persoane au suferit arsuri

Incendiu la un fânar din Bârla. Două persoane au suferit arsuri

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

Update, ora 14.37: Cele două persoane care au suferit arsuri în urma incendiului au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Pitești pentru îngrijiri, iar ulterior s-a hotărât transferul lor la un spital din București. Victimele, soț și soție, au fost preluate de un elicopter SMURD, care a aterizat pe Stadionul Nicolae Dobrin, pentru a fi transportate la Spitalul Floreasca. 

În această dimineață, pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină la un incendiu produs pe raza localității Bârla, mai exact în satul Mozăceni Vale.

Citiți și: Incendiu! Flăcări la o instituție importantă din Pitești

Conform primelor informații, un fânar de aproximativ 40 mp a fost cuprins de flăcări. La fața locului au fost identificate două persoane care au suferit arsuri.

Pentru lichidarea incendiului intervin pompierii cu două autospeciale de stingere.

La fața locului s-au deplasat, de asemenea, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ pentru a acorda îngrijiri medicale necesare.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90