930×122 POSADA 5

bloc

Incendiu puternic la un bloc, locatari evacuați! A luat foc de la lumânările unui priveghi

Un incendiu puternic a izbucnit noaptea trecută la un bloc cu zece etaje din municipiul Giurgiu.

Citiți și: Incendiu puternic în Argeș! Vile mistuite de flăcări!

Potrivit Agerpres, 23 de adulţi şi trei copii, dar şi patru animale de companie, au fost evacuaţi de pompieri, în timp ce alte zeci de persoane s-au evacuat singure din apartamentele în care locuiau.

Locatarii au fost cei care au sunat la 112 după ce au simțit un miros puternic de fum pe scara blocului. La fața locului s-a desfășurat o mobilizare impresionantă de forțe.

Citiți și: Interzis la bloc! Amendă uriașă!

Potrivit sursei citate, la locul intervenției s-au deplasat pompierii cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru intervenţie şi salvare de la înălţime, o descarcerare, o ambulanţă SMURD, o ambulanţă SAJ, echipaje de poliţie, jandarmi dar şi reprezentanţi ai societăţii de alimentare cu gaze naturale, şi electricitate.

Din fericire, pompierii au reușit să oprească propagarea flăcărilor la apartamentele de pe scară. În urma incendiului au ars două plăci de rigips care erau depozitate pe scară, ghivece cu flori, o masă şi cabluri electrice, de televiziune şi de internet, conform Agerpres, care citează ISU Giurgiu.

Flăcările au izbucnit de la o lumânare lăsată aprinsă în dreptul unei uși, în memoria unei persoane care a decedat.

Sursă foto: Agerpres/ ISU Giurgiu

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3