pizzeria sapori  930 122

pietoni

Incident cu pietoni implicați. Poliția a intervenit

Incident cu pietoni implicați. Poliția a intervenit

Citiți și: Este legal să conduci cu ochelari de soare?

Într-un incident recent, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au intervenit pentru a sancționa un bărbat în vârstă de 63 de ani, domiciliat în Țițești, care a încălcat regulile de circulație în timp ce conducea un autoturism în orașul Mioveni.

Potrivit autorităților, individul nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea pe marcajul pietonal.

Citiți și: Incident neplăcut pe bulevard, în Pitești

În conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, conducătorul auto a fost sancționat contravențional.

Ca măsură suplimentară, permisul său de conducere a fost reținut pentru o perioadă de 60 de zile, în vederea suspendării dreptului de a conduce.

Incident cu pietoni implicați. Poliția a intervenit

Incidente de acest gen reamintesc importanța respectării regulilor de circulație și a priorității pietonilor în zonele marcate corespunzător.

Poliția continuă să monitorizeze și să aplice măsuri în vederea asigurării siguranței rutiere pentru toți participanții la trafic.

Foto: Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90