New Profesional Consult 930 x 122

șofer băut

Inconștient sau tupeist? Șofer prins băut de două ori în aceeași zi!

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, și au reținut un bărbat de 51 de ani, din Costești, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: Halal exemplu! Viceprimar din Argeș, prins băut la volan

Potrivit sursei citate, în ziua de 24 octombrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești l-au depistat pe bărbat, pe raza orașului Costești, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența alcoolului.

Având în vedere că, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citiți și: Argeș. Șofer de microbuz, rupt de beat la volan

Șofer băut bine, prins de două ori într-o zi de polițiști

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Ulterior, în seara zilei de 24 octombrie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii l-au depistat pe bărbat că a condus, fără drept, fiind sub influența alcoolului, ca urmare a unui eveniment rutier, fără victime, petrecut pe raza orașului Costești, în care au fost avariate două autoturisme parcate.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest și condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 336 din Codul Penal.

După administrarea probatoriului, în noaptea de 24 spre 25 octombrie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90