SPALATORIE MURAY  930×122

motociclist fără permis

Inconștiență în trafic! Pe motor și fără permis, pe străzile din Pitești

Inconștiență pură! De asta a dat dovadă un tânăr de 25 de ani atunci când s-a urcat pe motor și a plecat la plimbare pe străzile din Pitești, în ciuda faptului că nu deținea permis de conducere.

Citiți și: Decizie privind super complexul comercial din Nord – McDonald’s, Kaufland și Leroy Merlin

Bărbatul a fost depistat seara trecută, în trafic, de polițiștii Secției 3 Poliție Pitești. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit că motocicleta nu era înmatriculată, având schimbată plăcuța cu numere.

IPJ Argeș precizează:

Citiți și: Tânăr de 19 ani prins în timp ce rula cu peste 100 km/h pe un mare bulevard din Pitești

„În ziua de 22 iunie a.c., în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au depistat un bărbat de 25 de ani, care conducea o motocicletă, pe strada Exercițiu din Pitești, fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că motocicleta nu figurează înmatriculată și avea montată o plăcuță cu număr de înmatriculare aferent altui motociclu.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 și 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.”

Reamintim că, zilele trecute, polițiștii rutieri au desfășurat o acțiune preventivă în centrul municipiului Pitești, care i-a vizat în special pe motocicliști. Atunci, mai mulți conducătorii au fost trași pe dreapta și verificați, iar unii dintre ei și sancționați. Detalii, aici: Pitești: Poliția Rutieră a pus ”gând rău” motocicliștilor!

Tot în această săptămână, un motociclist a fost amendat și a rămas fără permis timp de 30 de zile pentru comportament agresiv în trafic. Este primul șofer din Argeș căruia i se aplică această sancțiune pentru o astfel de faptă.

Este vorba despre motociclistul surprins weekendul trecut, mergând pe o roată printre mașini. Publicația noastră a relatat despre acest incident într-un articol exclusiv publicat luni, 20 iunie.

Subiectul pe larg:

AICI – Pitești: Un motociclist care a mers pe o roată, prins și audiat de Poliție! A rămas „pieton”!

AICI – Exclusiv. Pitești: Imagini scandaloase în trafic! S-au luat la întrecere și au mers pe o roată 

Foto principal: descriptiv

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

570 X 90 CUMPANA 3