EcoMoto 930×122

motociclist fără permis

Inconștiență în trafic! Pe motor și fără permis, pe străzile din Pitești

Inconștiență pură! De asta a dat dovadă un tânăr de 25 de ani atunci când s-a urcat pe motor și a plecat la plimbare pe străzile din Pitești, în ciuda faptului că nu deținea permis de conducere.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Bărbatul a fost depistat seara trecută, în trafic, de polițiștii Secției 3 Poliție Pitești. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit că motocicleta nu era înmatriculată, având schimbată plăcuța cu numere.

IPJ Argeș precizează:

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

„În ziua de 22 iunie a.c., în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au depistat un bărbat de 25 de ani, care conducea o motocicletă, pe strada Exercițiu din Pitești, fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că motocicleta nu figurează înmatriculată și avea montată o plăcuță cu număr de înmatriculare aferent altui motociclu.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 și 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.”

Reamintim că, zilele trecute, polițiștii rutieri au desfășurat o acțiune preventivă în centrul municipiului Pitești, care i-a vizat în special pe motocicliști. Atunci, mai mulți conducătorii au fost trași pe dreapta și verificați, iar unii dintre ei și sancționați. Detalii, aici: Pitești: Poliția Rutieră a pus ”gând rău” motocicliștilor!

Tot în această săptămână, un motociclist a fost amendat și a rămas fără permis timp de 30 de zile pentru comportament agresiv în trafic. Este primul șofer din Argeș căruia i se aplică această sancțiune pentru o astfel de faptă.

Este vorba despre motociclistul surprins weekendul trecut, mergând pe o roată printre mașini. Publicația noastră a relatat despre acest incident într-un articol exclusiv publicat luni, 20 iunie.

Subiectul pe larg:

AICI – Pitești: Un motociclist care a mers pe o roată, prins și audiat de Poliție! A rămas „pieton”!

AICI – Exclusiv. Pitești: Imagini scandaloase în trafic! S-au luat la întrecere și au mers pe o roată 

Foto principal: descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90