Donaris 930 x 122

anulat

INCONŞTIENŢA UNUI ŞOFER = DOSAR PENAL

Şofer penal la Lunca Corbului.

Citiți și: Atenție, șoferi! Schimbare majoră pentru toți deținătorii acestor categorii de permis

Poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale Lunca Corbului, judeţul Argeş, s-au sesizat din oficiu sâmbătă cu privire la faptul că la intersecţia D.N. 65 cu D.J. 679 s-a produs un eveniment rutier fără victime.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că un tânăr de 21 ani, din comuna Căzăneşti, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65, din direcţia Slatina către Piteşti, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de depăşire şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar în faţa sa, în aceeaşi direcţie de mers, care efectua virajul la stânga către DJ679.

Citiți și: Mulți șoferi fac acest lucru. Atenție, însă! Iei amendă și rămâi fără permis

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că primul autoturism nu avea poliţia de asigurare pentru răspundere civilă auto valabilă, iar conducătorul auto avea permisul de conducere anulat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal. Totodată conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.750 de lei pentru neasigurare la efectuarea manevrei de depăşire care a avut ca rezultat producerea unui eveniment rutier şi conducerea unui vehicul având poliţa de asigurare auto expirată.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90