930 pe 122 COSTACHE

bmw

Incredibil! Cal plimbat legat de BMW!

Incredibil! Cal plimbat legat de BMW!

Citiți și: Accident în Pitești. BMW, impact frontal!

Un botoșănean a devenit „vedetă” pe rețelele de socializare după ce o filmare cu el și un cal ”înhămat” la BMW-ul lui a ajuns pe rețelele de socializare.

 

Citiți și: ,,Șmecherul” din BMW surprins cu numere modificate cu însemnele unei asociații de polițiști

Imaginile au ajuns și la polițiștii din Botoșani, care au reușit să îl identifice pe șofer. Este vorba despre un tânăr de 28 de ani din satul Mateieni din comuna Dimăcheni, care s-a ales cu două amenzi, una aplicată de Poliția rutieră, iar cealaltă de Poliția animalelor.

Valoarea totală a amenzilor se ridică la 3.435 de lei.

Având in vedere imaginile apărute in spațiul public, polițiștii s-au sesizat si au identificat șoferii implicați, aceștia fiind sancționați contravențional. Astfel, conducătorul auto care a legat animalul de mașină a fost sancționat contravențional cu 435 lei pentru nerespectarea regulilor de circulație privind conducerea animalelor de povara, fapta prevăzută și sancționată de OUG 195/2002 republicata, precum și cu 3000 amendă pentru nerespectarea condițiilor minimale de bunăstare specifice cabalinelor, conform Legii 205/2004”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, Anca Silion, citată de botosaninews.ro.

Foto: botosaninews.ro

Sursă video: Facebook Știri Inteligente

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3