930X122 MAIA

bmw

Incredibil! Cal plimbat legat de BMW!

Incredibil! Cal plimbat legat de BMW!

Citiți și: Petrecere monstru pentru a sărbători cumpărarea unui BMW!

Un botoșănean a devenit „vedetă” pe rețelele de socializare după ce o filmare cu el și un cal ”înhămat” la BMW-ul lui a ajuns pe rețelele de socializare.

 

Citiți și: Șoferul unui BMW era cât pe ce să lovească mortal un polițist într-o intersecție

Imaginile au ajuns și la polițiștii din Botoșani, care au reușit să îl identifice pe șofer. Este vorba despre un tânăr de 28 de ani din satul Mateieni din comuna Dimăcheni, care s-a ales cu două amenzi, una aplicată de Poliția rutieră, iar cealaltă de Poliția animalelor.

Valoarea totală a amenzilor se ridică la 3.435 de lei.

Având in vedere imaginile apărute in spațiul public, polițiștii s-au sesizat si au identificat șoferii implicați, aceștia fiind sancționați contravențional. Astfel, conducătorul auto care a legat animalul de mașină a fost sancționat contravențional cu 435 lei pentru nerespectarea regulilor de circulație privind conducerea animalelor de povara, fapta prevăzută și sancționată de OUG 195/2002 republicata, precum și cu 3000 amendă pentru nerespectarea condițiilor minimale de bunăstare specifice cabalinelor, conform Legii 205/2004”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, Anca Silion, citată de botosaninews.ro.

Foto: botosaninews.ro

Sursă video: Facebook Știri Inteligente

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90