930 x122 grota rece

șoferiță

Inedit – Și femeile pot! O femeie conducea un TIR de zeci de tone pe Autostradă

În cadrul acțiunii de astăzi, de pe Autostrada A 1, Pitești-București, printre șoferii opriți pe dreapta pentru verificări, am surprins și o doamnă, care practică o meserie destul de curajoasă, și anume șoferiță de TIR.

Citiți și: Argeș: Șoferiță grăbită tare: Circula cu 85 km/h mai mult decât limita legală

 

Șoferița, aflată la volanul unui monstru de câteva zeci de tone, a oprit la semnalele polițiștilor pentru un control de rutină. În urma verificărilor, nu s-au înregistrat nereguli, iar doamna din imagini și-a continuat cu hotărâre traseul.

Citiți și: Blocaj pe A1: Autostrada paralizată, sute de șoferi captivi în ambuteiaj!

Ținând cont de faptul că ne-am obișnuit ca la volanul camioanelor să întâlnim adesea domni, astfel de situații am putea spune că surprind uneori.

Dar ce nu ne-ar mai putea surprinde în România zilelor noastre, atâta timp cât există întotdeauna oameni dornici să încerce și să învețe?

Societatea modernă a pus semnul egal între femei și bărbaţi, fapt pentru care și doamnele practică acum, cu mult curaj, dar și profesionalism, meserii în domenii predominate de prezenţa persoanelor de sex masculin, cum este aceasta.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90