930×122 POSADA 5

autostrada

Video – Acum! Acțiune în forță a polițiștilor pe Autostradă

Update, ora 14.46, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Scene incredibile într-o școală! Elev încătuşat de poliţişti în clasă!

Timp de 3 ore, polițiștii au verificat 75 de autovehicule și au legitimat 120 de persoane.

Au fost efectuate 33 de testări cu aparatul etilotest și 10 testări privind depistarea de substanțe interzise, fără a fi constatate nereguli.

Citiți și: Teribil! Logan de Poliție, daună totală!

În urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 33 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 9.000 de lei, dintre care 16 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 11 privind legalitatea transportului.

De asemenea, s-a urmărit și disciplinarea conducătorilor auto privind oprirea sau staționarea pe banda de urgență, având în vedere faptul că foarte multe evenimente rutiere, petrecute pe autostradă, au fost generate de acest lucru.

Update, ora 13.13

Acțiunea a fost coordonată de inspectorul principal Dinu Alexandru (foto) și s-a desfășurat și cu ajutorul mai tinerilor agenți, Truica Valentin (foto 2 stânga), Musat Oana (foto 2 mijloc) și Constantina Alexandru (foto 2 dreapta).

 

Mădălina Epure, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Argeș, precizări despre acțiunea de astăzi a polițiștilor

 

Știrea inițială, ora 09.48

În acest moment, polițiștii din cadrul Biroului Poliție Autostrăzi desfășoară o amplă acțiune de verificare, la km 110 al autostrăzii A1, Pitești – București.

 

Scopul acțiunii este creșterea gradului de disciplină rutieră.

 

Polițiștii folosesc pistolul radar pentru măsurarea vitezei de deplasare, dar și aparate Drug Test pentru depistarea și sancționarea celor aflați sub influența substanțelor psihoactive.

 

Până la acest moment, mai mulți șoferi au fost trași pe dreapta pentru verificări.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90