New Profesional Consult 930 x 122

biserica

biserica_mavrodolu

INEDIT! „SLUJBA GHIOZDANULUI” LA O BISERICĂ DIN PITEŞTI!

Astăzi, la una dintre cele mai cunoscute biserici din municipiul Piteşti se desfăşoară o slujbă inedită, adresată special copiilor.

Citiți și: Ce a pățit un interlop din Argeș în biserică? Voia să se însoare cu fiica fostei iubite

Este vorba de „Slujba Ghiozdanului” care se oficiază la Biserica Mavrodolu din centrul municipiului. Imediat după Sfânta Liturghie este prevăzută şi sfinţirea rechizitelor şcolare pentru cei care doresc acest lucru, astfel încât copiilor să le meargă cât mai bine la şcoală.

Slujba este oficiată doar înainte de începerea noului an şcolar la singura biserică pentru copii din Piteşti, cea din curtea de la Mavrodolu.

Citiți și: Argeș! Incendiu violent! Biserică în pericol!

„Biserica Copiilor” este o iniţiativă a părintelui paroh Constantin Onu, cel care a primit recent titlul de „Cetăţean de Onoare” al judeţului Argeş din partea Consiliului Judeţean, în cadrul „Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului”. Părintele Onu a fost premiat pentru activitatea în slujba societăţii civile (oficiază şi slujbe pentru surdo-muţi şi a înfiinţat un cor în acest sens).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90