930 x122 grota rece

covid-19

Infectat cu COVID, prins la păcănele de jandarmii argeșeni

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni punctuale, atât independent, cât și în colaborare cu Poliția, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru această perioadă.

Citiți și: Scenariu extrem la Institutul Nuclear! Jandarmii au intervenit în forță

Astfel, conform IJJ Argeș, numai în ultimele 72 de ore au fost constatate mai multe abateri de la prevederile Legii 55/2020, pentru care au fost aplicate un număr de 27 de avertismente scrise și 14 amenzi, în valoare totală de 10.800 lei.

În cursul zilei de ieri, 17 octombrie, jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Câmpulung au avut parte de o întâmplare aparte. Aceștia au depistat, în incinta unei săli de jocuri din municipiu, un bărbat față de care era dispusă măsura izolării, ca urmare a testării pozitive cu virusul SARS-CoV-2.

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant

Bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, pentru săvârșirea faptei prevăzute de art. 65, litera i) din Legea 55/2020. Totodată, situația a fost comunicată DSP Argeș, pentru impunerea măsurilor suplimentare.

„Atragem atenția că acest gen de acțiuni se vor desfășura în toate localitățile județului, atât independent cât și în cooperare cu alte structuri, până la încetarea măsurilor restrictive și reamintim că respectarea măsurilor dispuse de organele de sănătate publică în urma anchetei epidemiologice constituie un element foarte important în cadrul efortului general de limitare a răspândirii virusului COVID-19”, este mesajul transmis de Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș.

Foto descriptiv: Editie Speciala

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA