New Profesional Consult 930 x 122

bogdan minciunescu

„Instanța a iertat-o pe doamna primar!”

„Instanța a iertat-o pe doamna primar!”

Citiți și: Primarul atacă decizia instanței cu privire la Pădurea Trivale!

În cadrul conferinței de astăzi ce a avut loc la sediul Instituției Prefectului Argeș, Radu Perianu a declarat că procesul cu autoritățile din Câmpulung pentru Bulevardul Pardon nu ar fi fost câștigat de Primăria Câmpulung.

,,Dacă vreți vom discuta și pe sentință! Acolo nu s-a pierdut procesul! Acolo, instanța a iertat-o pe doamna primar (…)!

Citiți și: Breaking. Argeșul are de azi un nou subprefect!

Nu contest hotărârea instanței, eu v-am spus ce scrie acolo, în ea!”

Declarația integrală a prefectului despre acest subiect, AICI:

 

Citește și: Prefect cu tupeu! „Am hotărât să atac hotărârea Primăriei!” Ce vor oamenii pentru Pădurea Trivale

Reamintim că Prefectura Argeș a pierdut, în primă instanță, procesul cu Primăria Câmpulung pentru Bulevardul Pardon, după ce a atacat în instanță autorizația de construire emisă în cazul reabilitării Bulevardului Pardon, cerând anularea ei.

Amănunte despre subiect, în materialul publicat de ePitești, AICI: – Argeș. Războiul dintre prefectul Perianu și primărița din Câmpulung continuă! – 

De asemenea, subprefectul Bogdan Minciunescu de la PSD (foto jos), a refuzat ulterior să semneze recursul în cazul Bulevardului Pardon din Câmpulung, decizie luată în absența prefectului Radu Perianu, care atunci se afla în concediu de odihnă.

Amănunte, AICI: – Răsturnare de situație în cazul Bulevardului Pardon din Câmpulung – 

Bogdan Minciunescu, subprefect Argeș

„Instanța a iertat-o pe doamna primar!”

Sursă foto principal: Facebook 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3