New Profesional Consult 930 x 122

boli psihice

INTERNARE FORȚATĂ PENTRU UN BĂRBAT CARE A ÎNCERCAT „SĂ FURE” O FETIȚĂ DE 8 ANI

Inspectoratul Județean de Poliție Argeș precizează că în noaptea de 17 iulie a.c., polițiștii din Mioveni au fost sesizați de o persoană din localitate cu privire la faptul că un bărbat ar fi încercat „să-i fure” fiica de 8 ani.

Citiți și: ANCHETĂ FINALIZATĂ ÎN DOSARUL RĂPIRII MINOREI DIN PITEȘTI

„Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat de 43 de ani, din Mioveni (persoană cunoscută cu afecțiuni psihice), ar fi încercat să o ia în brațe pe minoră, sub pretextul că este frig. Fata ar fi fugit și i-ar fi relatat cele întâmplate tatălui, care se afla în apropiere și a sunat la 112.
Având în vedere cele sesizate, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, se arată într-un comunicat al IPJ.

De asemenea, având în vedere istoricul medical, polițiștii au făcut propunere pentru internarea medicală nevoluntară a celui în cauză.

Citiți și: UPDATE: ALERTĂ, RĂPIRE COPIL!

Acesta a fost predat unei unități medicale de specialitate, urmând a se derula procedurile specifice.

Foto descriptiv: FB Poliția Română

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441