NOR CURIER 930X122

ion mînzînă

Ion Mînzînă: Argeșul se poate mândri că are oameni tineri în echipa de la Consiliul Județean și în Parlament

Comunicat de presă

Citiți și: Tinerii din România pot călători GRATIS!

Ion Mînzînă: Argeșul se poate mândri că are oameni tineri în echipa de la Consiliul Județean și în Parlament

Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș, a transmis azi un mesaj special cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului.

Citiți și: Argeș! Localnicii se freacă la ochi! ”Nimeni nu credea vreodată!”

“Millennials, Gen Z, Generation Alpha sau cum au mai fost categorisiți de cultura occidentală. Mie îmi place totuși să le spun simplu tineri.
Tinerii noștri, pentru că este Ziua Națională a Tineretului!

Uneori neînțeleși, uneori frustrați de modul greoi în care societatea se adaptează la ritmul lor alert de viață și de înțelegere. Și, în același timp, destul de vulnerabili, expuși multor tentații și riscuri, așa cum am fost și noi.

Sunt mereu înconjurat de tineri.

Îmi plac energia și optimismul lor.

Așa i-am simțit pe tineri și sâmbătă și duminică, la Tabăra TSD Mioveni de la Voina, așa i-am simțit și ieri, la Vlădești, unde am văzut tineri mândri să poarte costumele noastre tradiționale și să se roage în fața Domnului.

Mi-aș dori ca tinerii să nu uite cine le sunt strămoșii, să prețuiască limba și credința în care au crescut.

Și da, mi-aș dori ca tinerii noștri să nu mai plece în străinătate! Să nu se mai ia după sloganuri! Să se formeze aici, să crească aici, să construiască aici, să se implice în viața socială și politică din România. Pentru că schimbarea aceea mult visată se produce deja, dar nu poate fi accelerată decât de ei!

Argeșul se poate mândri că are oameni tineri în echipa de la Consiliul Județean și în Parlament tocmai din dorința de a face aceste schimbări!”, transmite Ion Mînzînă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • Alex spune:

    ….cel mare si echipa PSD se poate mandri cu..cu ce ?? Cu dezastrul care este in tot judetul..cu furturile de lemne sub ochii primarilor PSD…cu aproape cel mai corupt si cel mai mare spital judetean cel din Pitesti in care doctorii si asistentii cere bani pacientilor,cu drumuri asfaltate de 2,3 ori doar pe hartie…? Lista poate continua…😮‍💨

  • Marius spune:

    Se găsesc lingăi și pupincuristi tineri care sa vina la partide nu e problema in România. Dacă ești drept ca om nu ai ce sa cauți in politica din România dar toți vor funcții la bugetari. Vai de țara asta plină de corupți , hoti,și pupincuristi

  • Viorel Gancea ARN Arges spune:

    Tineri implicati in politica, care sa nu mai zica SARUTMANA la partidele corupte de secularismul vremii, tineri priceputi, intelepti si cu teama de Dumnezeu… Asta are nevoie tara noastra.
    Dar, pana sa inchege si ei un drum al integritatii, imbinat cu pasiunea lor pentru ceva sustenabil, vin marile fosile de partide politice infundate in ideologii si coruptie, si imbatranesc prematur avantul tineresc, taind aripile unor noi sperante pentru Romania. Insa, putin cate puti, sper ca retragandu-se, unul cate unul, la cascavalul mult visat al pensiei, sa lase o amprenta a schimbarilor care greu se intrezaresc intre conservatorii nostri cu mari dioptrii, ce inca traiesc parca in anii 90-2000.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90