EcoMoto 930×122

cornel ionica

IONICĂ, ”ATAC” LA POLIȚIA ARGEȘ ȘI SRI PITEȘTI

Ionică, ”atac” la Poliția Argeș și SRI Pitești.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

În încercarea (disperată) de a mai aduce bani la bugetul local pentru a susține (și) salariile uriașe ale angajaților Primăriei Pitești, dar și așa-zisele proiecte (care, fie vorba între noi, sunt doar pe hârtie), primarul municipiului Pitești, Cornel Ionică, ar fi vrut să ”atace” parcarea Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș.

Concret, parcările de pe strada Victoriei, din vecinătatea sediului Poliției Argeș și al Serviciului Român de Informații (SRI) – Serviciul Teritorial Pitești, dar și cea de pe bulevardul Republicii din fața curții IPJ ar fi trebuit să fie transformate în parcări cu plată. Cu alte cuvinte, polițiștii ar fi fost nevoiți să plăteasă de fiecare dată pentru staționare.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

În atare condiții, normal ar fi fost ca edilul Ionică să instituie taxă de parcare și în cazul angajaților de la Consiliul Județean și Prefectura Argeș. Despre ce parcare este vorba (amenajată pe domeniul public), AICI.

În cele din urmă, Cornel Ionică, sfătuit sau poate criticat pentru această inițiativă, a renunțat la ideea de a taxa polițiștii piteșteni pentru binele bugetului local.

Amintim că reprezentanții Consiliului Local au decis să instituie taxă pentru încă 615 locuri de parcare de pe domeniul public din Pitești (detalii, AICI).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3