EcoMoto 930×122

parcarea șmecherilor

(VIDEO) PARCAREA ”ȘMECHERILOR” A INTRAT LA APĂ

Parcarea ”șmecherilor” a intrat la apă. După cum se știe, luna trecută Primăria a decis ca în Piața ”Vasile Milea” din centrul Piteștiului să nu mai fie permis accesul autoturismelor (detalii, AICI). Decizia a fost luată după repetate articole publicate în acest sens de ePitești.

Citiți și: Politician cunoscut, despre ePitești: „Au cele mai multe vizualizări, deci se poate!”

Piața, un spațiu care trebuie să fie eminamente pietonal, era ”sufocată” de mașinile angajaților Consiliului Județean și ai Prefecturii Argeș (imagini, AICI), fiind rușinos transformată, cu voie de la Primărie, în parcare gratuită pentru „șmecherii” bugetari din Palatul Administrativ.

Primăria a mers mai departe: și spațiul de parcare dinspre blocul Mobilux, spațiu care, de asemenea, ar trebui să le fie destinat exclusiv pietonilor, a fost ”micșorat”, accesul mașinilor fiind limitat.

Citiți și: EXCLUSIV/Pitești. Patronul de la Rehoma, de neoprit! Decizie cu tupeu pentru a construi în Pădurea Trivale

”Tot nu se poate parca în Piața ”Vasile Milea”! Din contră, ca să fie mulțumiți toți cetățenii, parcarea a mai intrat la apă în urma ploilor.”, precizează, ironic, viceprimarul Sorin Apostoliceanu, ca replică și la adresa celor care s-au îndoit că măsura va fi doar temporară, iar nu permanentă.

Totodată, Apostoliceanu anunță că ”vom crea un culoar și pentru pietoni, pentru a nu mai trece prin spatele mașinilor, imediat ce vremea ne-o va permite.”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3