930 x122 grota rece

bacalaureat

bacalaureat-proba-orala

JALE ŞI LA SIMULAREA PENTRU BACALAUREAT! VEZI REZULTATELE DIN ARGEŞ!

Ministerul Educaţiei a făcut astăzi publice rezultatele obţinute de elevii de clasele a XI-a şi a XII-a care au participat la simularea examenului de Bacalaureat. Ca şi la simularea pentru Evaluarea Naţională, rezultatele din Argeş nu sunt dintre cele mai bune. Din contră!

Citiți și: Schimbare radicală la examenul de Bacalaureat!

Astfel, dintre cei aproximativ 5.000 de elevi de clasa a XI-a care au susţinut examen la limba română doar 38,75% au luat note de peste 5. La matematică sau la proba profilului liceului situația este și mai gravă, cu un grad de promovare de doar 36,51%.

În ceea ce-i priveşte pe elevii de clasa a XII-a, 52,83% dintre aceştia au luat peste 5 la limba română, iar 46,88% au luat note de trecere la matematică. La proba la alegere a profilului numai 47,53% dintre elevii de clasa a XII-a au obţinut rezultate de peste 5. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Situație fără precedent! Elevii cer eliminarea Bacalaureatului

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90