NOR CURIER 930X122

jandarm

JANDARM LOVIT. FOC DE ARMĂ LA PERCHEZIȚII

Jandarm lovit. Foc de armă la percheziții. Un jandarm în vârstă de 43 de ani a fost lovit în timpul perchezițiilor care se desfășoară astăzi în Argeș. Incidentul a avut loc în comuna Rătești.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Jandarmul a fost lovit cu pumnul în față de către unul dintre cei vizați de percheziții. A fost dus pentru îngrijiri medicale la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

”Azi dimineață, un jandarm s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean cu un traumatism cranio-facial, fiind victima unei agresiuni. În urma radiografiilor, s-a constatat că are fractură de mandibulă.

Citiți și: Au înscenat accidente și au fentat firme de asigurări cu 80.000 de €

A fost consultat de un neourochirurg și de un medic de la ORL și îndrumat către Chirurgie bucomaxilofacială”, precizează pentru ePitești Andreea Vasile, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Pitești.

Ca urmare a incidentului și pentru că și alți indivizi ar fi fost agresivi în timpul perchezițiilor din Rătești, un alt jandarm a tras un foc de armă de avertisment în plan vertical.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90