NOR CURIER 930X122

IJJ Argeș

Jandarmeria Argeș își expune autospecialele de intervenție la Salonul Auto București

În perioada 07 – 17 octombrie, a.c., are loc Salonul Auto București la Romexpo și în zona exterioară adiacentă.

Citiți și: Mobilizare uluitoare de forțe în Pitești: Intervin peste 100 de jandarmi

„În cadrul salonului, Jandarmeria Argeș a primit invitația de a participa prin expunerea autospecialelor de serviciu din dotare.

Astfel, toți vizitatorii pot vedea la intrarea în pavilionul expozițional, un ATV(All Terrain Vehicle – vehicul de teren) CF MOTO, un UTV(vehicul utilitar de teren) CF MOTO și un Ford Ranger, toate folosite de jandarmi în misiunile din zona montană sau în zone greu accesibile.

Citiți și: Mobilizare de forțe în județ! Jandarmii împânzesc mai multe zone din Argeș

Pe lângă faptul că jandarmii prezenți la eveniment fac o prezentare a autospecialelor, aceștia le oferă vizitatorilor și informații despre misiunile și atribuțiile Jandarmeriei Române.

Vă invităm și pe dumneavoastră, în cazul în care vizitați Salonul Auto București, să vedeți tehnica auto din dotarea noastră și să experimentați cu propriile simțuri ”birourile” mobile ale colegilor noștri”, transmite Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș, într-un comunicat de presă.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3