930X122 MAIA

jandarmeria argeș

Jandarmii argeşeni, amenzi de peste 15.000 de lei în acest weekend

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni punctuale, atât independent, cât și în colaborare cu Poliția, în cadrul cărora au acționat pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru această perioadă precum și prevenirea și combaterea altor fapte de natură contravențională sau penală.

Citiți și: Jandarmii argeșeni, prezenți la protestul angajaților Dacia

Astfel, în ultimele 72 de ore au fost constatate mai multe abateri de la prevederile Legii 55/2020, pentru care au fost aplicate un număr de 75 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 15.500 lei.

În aceeași perioadă de timp, jandarmii au depistat mai multe societăți comerciale care funcționau cu barul deschis, acest lucru fiind interzis prin H.G. 1090/2021. În toate situațiile, administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional și a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș pentru dispunerea măsurilor suplimentare.

Citiți și: Schimbare importantă la Jandarmeria Argeș!

Atragem atenția că acest gen de acțiuni se vor desfășura în perioada următoare în toate localitățile județului, atât independent cât și în cooperare cu alte structuri.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Donaris 570×90