Donaris 930 x 122

jandarmeria argeș

Jandarmii argeşeni, amenzi de peste 15.000 de lei în acest weekend

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni punctuale, atât independent, cât și în colaborare cu Poliția, în cadrul cărora au acționat pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru această perioadă precum și prevenirea și combaterea altor fapte de natură contravențională sau penală.

Citiți și: Mobilizare de forțe în județ! Jandarmii împânzesc mai multe zone din Argeș

Astfel, în ultimele 72 de ore au fost constatate mai multe abateri de la prevederile Legii 55/2020, pentru care au fost aplicate un număr de 75 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 15.500 lei.

În aceeași perioadă de timp, jandarmii au depistat mai multe societăți comerciale care funcționau cu barul deschis, acest lucru fiind interzis prin H.G. 1090/2021. În toate situațiile, administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional și a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș pentru dispunerea măsurilor suplimentare.

Citiți și: Exclusiv. Surse: Dispozitiv suspect găsit într-un bolid de lux! Posibil de urmărire

Atragem atenția că acest gen de acțiuni se vor desfășura în perioada următoare în toate localitățile județului, atât independent cât și în cooperare cu alte structuri.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90