930 x122 grota rece

bilanț 2021

Jandarmii argeșeni au dat amenzi în valoare totală de peste 1,4 milioane de lei în 2021

Jandarmeria Argeș a realizat și a prezentat astăzi bilanțul pe anul 2021.

Citiți și: Sancțiuni pentru șoferii care circulă prea lent!

„În anul care s-a încheiat, jandarmii argeșeni au executat peste 17.500 de misiuni conform competențelor legale (asigurarea ordinii publice, misiuni de transport corespondență clasificată și transporturi speciale, de bunuri și valori) și au acționat în cadrul sistemului integrat de ordine și siguranță publică, prin cele 14.700 de patrule de jandarmi sau mixte, în cooperare cu Poliția.

De asemenea, mai mult de 1500 de misiuni au fost executate în cooperare cu alte instituţii, la solicitarea acestora.

Citiți și: Patroni ,,luați la bani mărunți” de ITM! S-a lăsat cu sancțiuni

Rezultatele multitudinii de misiuni pot fi prezentate sintetic prin constatarea a 187 de infracțiuni atât de către patrulele de jandarmi, cât și de către patrulele mixte, în cooperare cu polițiști, 179 de persoane fiind identificate ca autori ai acestor fapte de natură penală.

În același interval de referință, jandarmii au aplicat peste 5300 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 1.400.000 de lei, iar nu mai puțin de 565 de mandate de aducere, emise de instanţele de judecată şi organele judiciare au fost executate în mod corespunzător.

JANDARMII AU INTERVENIT LA 5000 DE CAZURI, FAȚĂ DE 2500 ÎN ANUL 2020

La apelurile primite prin sistemul național de urgență „112” sau telefonic, la dispeceratul inspectoratului, jandarmii argeșeni au intervenit în mai mult de 5000 de cazuri, față de 2500 în anul 2020, cu luarea măsurilor legale care s-au impus față de cei care au încălcat prevederile legale.

Totodată, pe parcursul anului trecut, au fost desfăşurate peste 80 activităţi de prevenire a violenţei în cadrul unor programe pe această temă în instituţiile de învăţământ preuniversitar, cu ocazia adunărilor publice, dar şi pe timpul desfăşurării jocurilor şi competiţiilor sportive.

Acestea sunt doar câteva dintre datele prezentate astăzi în cadrul activităţii de evaluare a inspectoratului pe anul 2021, care s-a desfășurat la sediul unității.

Activitatea s-a desfăşurat în cadru restrâns, cu respectarea normelor sanitare, în prezenţa reprezentanților Instituției Prefectului – Judeţul Argeș, a şefilor structurilor M.A.I. cu care Jandarmeria Argeș cooperează în executarea misiunilor precum și a reprezentanților Inspectoratului General al Jandarmeriei Române în sistem videoconferință.

Și în 2022 Jandarmeria Argeș va continua sa furnizeze servicii de siguranță a cetățeanului și va depune eforturi majore de îndeplinire a atribuțiilor legale la un nivel înalt.”, transmite Jandarmeria Argeș.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90