Donaris 930 x 122

jandarmi

Jandarmii argeșeni iau lecții de prim-ajutor

Aproximativ 100 de jandarmi argeșeni primesc competențe în domeniul acordării primului ajutor de bază.

Citiți și: Mobilizare de forțe în județ! Jandarmii împânzesc mai multe zone din Argeș

Instruirea se face de către paramedici din cadru ISU Argeș.

Luarea unor lecții de prim-ajutor este importantă, deoarece îi ajută pe oamenii legii să salveze vieți atunci când se află în teren și situația o impune.

Citiți și: Exclusiv. Surse: Dispozitiv suspect găsit într-un bolid de lux! Posibil de urmărire

Jandarmeria Argeș transmite:

Activitățile au început în această săptămână, cu sprijinul personalului din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș.

Jandarmilor le-au fost prezentate aspecte de pregătire în acordarea primului ajutor de bază, precum manevrele de resuscitare în cazul stopului cardio-respirator, dezobstrucția căilor respiratorii la adult, copil și bebeluș, dar și moduri de acțiune în diferite situații care pot fi întâlnite pe timpul desfășurării misiunilor.

Acordarea primul ajutor face diferența între viață și moarte, de aceea, orice persoană care ajunge prima la locul unui eveniment poate ajuta victima, având cunoștințele și deprinderile necesare.

Sesiunile de instruire vor continua și în perioada următoare și se vor încheia cu un test de verificare în urma căruia jandarmii vor primi adeverințe de atestare a competențelor dobândite.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90