930 x122 grota rece

jandarmi

Jandarmii argeșeni, prezenți la protestul angajaților Dacia

Jandarmii argeșeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică joi, 17 noiembrie, în orașul Mioveni, la protestul angajaților Dacia.

Citiți și: Mobilizare de forțe în județ! Jandarmii împânzesc mai multe zone din Argeș

Reamintim că, la această manifestare sunt așteptate să participe peste 5.000 de persoane.

Jandarmeria Argeș precizează:

„În data de 17.11.2022, între orele 13:00-14:30, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării manifestării de protest organizate de către Sindicatul Automobile Dacia, ce va avea loc pe Platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni.

Citiți și: Exclusiv. Surse: Dispozitiv suspect găsit într-un bolid de lux! Posibil de urmărire

Menționăm că această adunare publică este avizată.

Pentru asigurarea unui climat de normalitate, reamintim că rolul Jandarmeriei este acela de a asigura protecția tuturor participanților care își exprimă opiniile în mod pașnic și va interveni punctual atunci când apar comportamente de natură a tulbura ordinea și liniștea publică.”

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90