NOR CURIER 930X122

ijj

Jandarmii împânzesc județul. Ce se întâmplă în Argeș

Jandarmii împânzesc județul. Ce se întâmplă în Argeș

Citiți și: Argeș: Vrei să devii jandarm? Au început înscrierile!

În acest sfârșit de săptămână, jandarmii argeșeni vor fi prezenți la două evenimente.

Aceștia vor asigura un climat de ordine și siguranță pentru participanți după cum urmează:

Citiți și: Emoții de nedescris! Acești eroi argeșeni intră în istorie

Jandarmii împânzesc județul. Ce se întâmplă în Argeș

În data de 18.02.2024, forțele de ordine vor fi prezente la Sala Sporturilor din Mioveni  cu ocazia desfășurării meciului de handbal feminin dintre echipele CS Rapid București și Team Esbjerg.

De asemenea, pentru siguranța participanților, în data de 17.02.2024, jandarmii vor fi prezenți și în comuna Rociu, la evenimentul cultural-artistic ..Hora Satului”.

Iată recomandările forțelor de ordine:

,,Le recomandăm participanților la evenimentele publice să respecte indicaţiile organizatorilor și ale  forțelor de ordine, să supravegheze cu atenție copiii, să aibă grijă de bunurile personale, să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul în care se află într-o situație dificilă să solicite sprijinul patrulelor de jandarmerie.

Dacă în acest sfârșit de săptămână alegeți să faceți drumeții în zona montană a județului nostru, jandarmii montani vă recomandă să acordați o atenție deosebită prognozei meteo și să vă echipați corespunzător.

De asemenea, asigurați-vă că traseul ales este deschis circulației și poate fi parcurs în siguranță.

Evitați zonele nemarcate sau drumurile închise, precum și cele pe care nu le cunoașteți.

Vă dorim un sfârșit de săptămână lipsit de incidente și vă reamintim că, în situația în care vă aflați într-o situație de risc sau sunteți martorii unor fapte de natură antisocială, puteți solicita sprijinul celui mai apropiat echipaj de jandarmerie, direct sau prin apel la numărul unic de urgență 112.”, transmite Jandarmeria Argeș.

Foto: IJJ Argeș

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3