Donaris 930 x 122

jandarmi

Jandarmii, prezenți pe stadion la meciurile din acest weekend

Vineri, 06 august a.c., jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal dintre echipele CS Mioveni și CFR Cluj.

Citiți și: Argeș: Jandarmii în acțiune! Masca și certificatul verde la control

Meciul de fotbal se va disputa pe stadionul „Mioveni”, din orașul Mioveni, începând cu ora 21.30.

De asemenea, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor fi prezenți pe stadion și sâmbătă, 07 august a.c., la meciul de fotbal dintre echipele FC Argeș și FC Rapid București. Acesta se va desfășura pe stadionul „Nicolae Dobrin”, din municipiul Pitești., începând cu ora 21.30.

Citiți și: Câmpulungean întors din Austria, prins de jandarmi beat, pe stradă, în loc să stea în izolare

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare, intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează de către agenţi ai societăţii de pază şi protecţie, contractată de organizator.

Conform art. 14 din actul normativ menționat, anterior permiterii accesului în incinta arenei sportive, participanţii la acest eveniment vor fi supuşi unui control corporal preventiv, efectuat de către firma de securitate contractată de organizator, cu scopul evitării introducerii pe stadion a unor materiale sau obiecte ce pot pune în pericol siguranţa spectatorilor.

Suporterii vor avea acces pe baza biletelor puse la dispoziție de organizator și a documentelor de acces care confirmă respectarea regulilor sanitare și epidemiologice.

În cazul în care, suporterii aleg să își exprime sentimentele de bucurie sau dezaprobare, le recomandăm să se manifeste în mod civilizat și să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice și să se delimiteze de orice formă de violență verbală sau fizică.„, transmite Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441