NOR CURIER 930X122

detașamentul câmpulung

JANDARMII ÎN TÂRG. CE AU GĂSIT

Jandarmii în târg. Ce au găsit. Ieri, în comuna Dârmănești, satul Piscani, s-a desfășurat târgul anual de Sfânta Marie Mare.

Citiți și: Mobilizare de forțe în județ! Jandarmii împânzesc mai multe zone din Argeș

Pentru asigurarerea liniștii și ordinii publice, la eveniment a luat parte și o patrulă de jandarmi de la Detașamentul 7 Câmpulung.

În timpul patrulării, în jurul orei 20.30, jandarmii au găsit un portofel ce conținea acte și o sumă de bani. Patrula a mers la casa persoanei respective pentru a-i înapoia portofelul pierdut, în baza unui proces verbal. Informația o furnizează Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș.

Citiți și: Exclusiv. Surse: Dispozitiv suspect găsit într-un bolid de lux! Posibil de urmărire

Patrula de jandarmi a fost formată din: plutonier adjutant Ionuț Tocilă, plutonier major Ionuț Stoica, plutonier major Robert Nistor, plutonier major Mihai Omer și plutonier adjutant Mugurel David.

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90