SMART KIDS 930X122

jocuri online

JOCURILE LOTERIEI ROMÂNE, DISPONIBILE ONLINE

Starea de alertă care a intrat în vigoare la data de 15 mai prevede că activitățile de jocuri de noroc organizate în spații închise sunt interzise, motiv pentru care agențiile loto (și nu doar ele) rămân în continuare închise.

Citiți și: Atenție români! Premii URIAȘE la Loto

Loteria Română anunță însă că, în curând, jocurile sale vor fi disponibile într-o variantă online.

„(…) Agențiile loto rămân închise până la o nouă decizie a autorităților.

Citiți și: Surpriza uriașă la Loto!

Așa cum am anunțat în data de 06.04.2020, printr-un comunicat de presă care poate fi consultat și pe site-ul companiei www.loto.ro, C.N. Loteria Română S.A. colaborează cu Autoritatea pentru Digitalizarea României pentru implementarea în cel mai scurt timp, etapizat, a jocurilor loto online. Acest proiect se află într-un stadiu avansat, urmând să lansăm în curând această modalitate de participare la joc.

În ceea ce privește informațiile eronate și vădit tendențioase care induc în eroare opinia publică (…) conform cărora Loteria Română ar încălca legislația stării de alertă, vă comunicăm că acestea nu au niciun fel de suport real și că instituția noastră a respectat întocmai atât prevederile legale aplicabile în starea de urgență cât și dispozițiile impuse prin Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel național și a măsurilor de prevenire și control a infecțiilor, în contextul situației epidemiologice generate de virusul SARS-COV-2 publicată în Monitorul Oficial nr. 395/15.05.2020. În acest sens, subliniem încă o dată că agențiile loto rămân în continuare închise până la noi dispoziții ale autorităților”, se arată într-un comunicat al Companiei Naționale Loteria Română.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90