Donaris 930 x 122

Arges

rable

ARGEŞUL, LOCUL 2 LA REZERVĂRI DE MAŞINI ÎN PROGRAMUL „RABLA”

Conform unui anunţ făcut astăzi de conducerea Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice, judeţul Argeş se află pe locul 2 la nivel naţional din punct de vedere al numărului de maşini care ar urma să fie cumpărate prin programul „Rabla”.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Sursa citată a menţionat că până acum au fost rezervate 9.897 de tichete în programul „Rabla” din acest an, echivalentul a circa 60% din totalul alocat. Pe primul loc este municipiul Bucureşti, cu 2.593 de rezervări, urmat de judeţele Argeş (534) şi Constanţa (496). La polul opus se situează judeţele Mehedinţi (56 de rezervări), Bistriţa-Năsăud (44) şi Sălaj (21).

Posesorii de autovehicule cu o vechime mai mare sau egală cu opt ani îşi vor putea achiziţiona în 2014 o maşină nouă prin programul „Rabla” pe baza unui tichet valoric în sumă de 6.500 de lei, care se va aloca electronic. La achiziţionarea unei maşini prin acest program este permisă doar utilizarea unui singur tichet electronic (voucher).

Citiți și: A nins în Argeș!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90