930 x122 grota rece

info trafic

    JUDEŢUL ARGEŞ: TRAFIC RUTIER RESTRICŢIONAT PE UN DRUM IMPORTANT

    Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este restricţionat astăzi, 26 noiembrie, pe DN 7 Piteşti-Vâlcea, astfel:

    Citiți și: Șoferi, mare atenție! Pe aceste drumuri sunt probleme serioase!

    – tronsonul kilometric 124 – 134, localitatea Drăganu-Olteni, jud. Argeş, lucrări de întreţinere a părţii carosabile, în intervalul orar 09:00 – 16:00. Se circulă pe un sens, dirijat cu piloţi de trafic;

    – kilometrul 142, localitate Cotmeana, jud. Argeş, lucrări de toaletare a vegetaţiei, în intervalul orar 09:00 – 11:00. Se circulă pe un sens, dirijat cu piloţi de trafic.

    Citiți și: Atenție, șoferi! Se întâmplă pe Autostrada A1

    Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

    (Foto: descriptiv)

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3