Donaris 930 x 122

stare de alerta

Județul în care se declară stare de alertă din cauza ninsorilor

Sâmbătă, 28 ianuarie, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decretat stare de alertă în județul Vrancea din cauza ninsorii și a viscolului.

Citiți și: Stare de alertă în școli! Măsuri stricte!

Prefectul judeţului Vrancea, Nicuşor Halici, este cel care a solicitat instituirea stării de alertă în judeţ, notează Digi24.

În acest moment, traficul spre București este închis, a transmis Nicuşor Halici.

Citiți și: Peste 300 de mașini au fost oprinte în trafic de polițiștii argeșeni în ultimele 24 de ore

„În contextul situației generate de fenomenele meteo periculoase prognozate astăzi, 28 ianuarie 2023, premierul României, Nicolae-Ionel Ciucă a convocat în regim de urgență, în format online, Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

În cadrul ședinței CNSU a fost dispusă măsura decretării stării de alertă la nivelul județului Vrancea, în baza HCJSU Vrancea, abilitând, astfel, Ministrul Afacerilor Interne să avizeze hotărârea.

Prin această măsură se pun în aplicare acțiuni imediate de răspuns, precum suplimentarea forțelor de intervenție, alertarea structurilor din zonele limitrofe, asigurarea permanenței structurilor cu responsabilități clare în gestionarea situației generate de fenomenele meteo extreme, până la revenirea la starea de normalitate”, se arată în comunicatul transmis de CNSU.

Sursă foto: B1TV

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3