EcoMoto 930×122

mall-uri

terase

TERASELE ȘI MALL-URILE MICI AR PUTEA FI TOTUȘI DESCHISE

Astăzi, după ce legea care prevede măsurile dispuse în perioada stării de alertă a fost adoptată greșit, prin stabilirea unor pedepse pentru fapte care nu există, Comisia Juridică a Camerei Deputaților a fost convocată din nou.

Citiți și: Stare de alertă în școli! Măsuri stricte!

„Noul raport elaborat de deputații din Comisia Juridică cuprinde mai multe modificări printre care introducerea printre magazinele care pot fi deschise în perioada stării de alertă a mall-urilor mici, cu o suprafață de până la 15.000 de metri pătrați. De asemenea, pot fi deschise terasele pe perioada stării de urgență.

Conform legii, cetățenii sunt obligați să poarte mască de protecție în spațiile publice închise, în spațiile comerciale și în transportul în comun”, precizează DIGI24 (amănunte, AICI).

Citiți și: Starea de alertă a fost prelungită. Ce restricții rămân în picioare

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3