930×122 POSADA 5

măsuri

Peste 300 de mașini au fost oprinte în trafic de polițiștii argeșeni în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, peste 250 de efective de poliție şi poliţie locală s-au aflat la datorie pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zonele aglomerate, restaurante, terase dar şi în mijloacele de transport în comun, pentru prevenirea și limitarea infectării cu virusul Covid-19.

Citiți și: Autogara Sud Pitești închisă, autobuze oprite din traseu și amenzi de zeci de mii de lei

„30 de acțiuni punctuale au fost desfăşurate în ultimele 24 de ore, (din care 27 de acțiuni organizate independent de polițiști, 2 acțiuni împreună cu lucrători I.J.J. Argeș și o acțiune cu reprezentanți ai altor instituții).

Au fost verificate aproape 1.600 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de protecție individuală, a deplasării doar cu justificare în intervalul 23:00-05:00 și a măsurilor de izolare sau carantină la o adresă indicată.

Citiți și: Pâinea se scumpește din ce în ce mai mult!

De asemenea, 125 de societăți comerciale au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor organizatorice specifice, a programului de lucru, precum și în privința respectării măsurilor de protecție de către personal și clienți.

În cadrul activităţilor, au fost verificate 321 de autovehicule, din care 67 de mijloace de transport în comun”, precizează IPJ Argeș.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 141 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 7.250 de lei. Dintre acestea, 119 sancţiuni, în valoare de 6.750 de lei, au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală, iar 19 sancțiuni, în valoare de 500 de lei, au fost aplicate persoanelor identificate că nu au respectat interdicțiile privind deplasarea/libera circulație (în intervalul orar 23.00-05.00).

Polițiștii argeșeni recomandă tuturor cetăţenilor să nu se expună la riscuri, să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție în toate spațiile publice închise și deschise, precum și să respecte interdicțiile cu privire la organizarea de evenimente private și cu privire la deplasarea/libera circulație în intervalul orar 23.00-05.00.

Foto: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

New Profesional Consult 570×90