New Profesional Consult 930 x 122

stare de alerta

România, în stare de alertă pentru încă 30 de zile

Astăzi, Guvernul a aprobat prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile pe tot teritoriul României.

Citiți și: Stare de alertă în școli! Măsuri stricte!

Măsura a fost luată în urma unei ședințe de lucru cu Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU).

„Am aprobat prelungirea stării de alertă şi nu se modifică nimic în acest moment, lucrurile rămân aşa cum au fost prezentate ele până acum”, a fost declarația lui Florin Cîţu, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria.

Citiți și: Peste 300 de mașini au fost oprinte în trafic de polițiștii argeșeni în ultimele 24 de ore

CNSU a adoptat astăzi Hotărârea nr. 53 din 05.08.2021 referitoare la prelungirea stăzii de alertă și la măsurile care se impun odată cu aceasta.

Conform declarațiilor premierului Florin Cîțu, nu există modificări în ceea ce privește măsurile impuse. Cu alte cuvinte, măsurile de relaxare care au intrat în vigoare începând cu data de 1 august sunt încă valabile. 

Important de precizat este faptul că se menține obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice și zonele aglomerate, precum: piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, stații și mijloace de transportul în comun, spații comerciale, dar și la locul de muncă.

Foto descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90