930 x122 grota rece

covid-19

GUVERNUL NU MAI INTERZICE DANSUL LA TERASE. ÎN ARGEȘ RĂMÂNE CUM A STABILIT CJSU

După ce a fost criticat pentru discriminarea cuplurilor necăsătorite care merg la plajă și pentru interzicerea dansului în localurile publice, „Guvernul va modifica măsurile adoptate marți seara pentru limitarea răspândirii noului coronavirus”, scrie Digi 24.

Citiți și: Exclusiv! Cine era omul care s-a aruncat de la etajul 10 și de ce a făcut gestul șocant

Surse guvernamentale au declarat pentru sursa citată că dansul va fi permis în continuare (detalii, AICI).

O eventuală  modificare nu schimbă însă cu nimic lucrurile în Argeș, unde mâine intră în vigoare hotărârea CJSU adoptată marti, care precizează că:

Citiți și: Revine pandemia! Se închid restaurante și școli

„Administratorii societăților comerciale care organizează evenimente private (nunți, botezuri, aniversări și alte asemenea) vor proceda la reducerea duratei evenimentului până la ora 22.00 de luni până vineri și ora 23.00 în zilele de sâmbătă și duminică, asigurând (prin personalul de deservire) monitorizarea permanentă a respectării de către participanții la eveniment a măsurilor de limitare a răspândirii virusului SARS-CoV-2, potrivit legii.

În cadrul acestor evenimente sunt interzise interacțiunile fizice de tip joc sau dans (când nu se poate păstra distanța fizică)”. Citește întreaga stire pe ePitesti.ro!

Foto descriptiv: momondo.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90